LIVE SCORES

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Ανέλαβε ο Λεμονής, ολοκληρώθηκε η μεταβίβαση





Μετά τις αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο, ο Πανιώνιος βρήκε και προπονητή. Ο Τάκης Λεμονής συμφώνησε σε όλα με την κυανέρυθρη ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 ετών, επισφραγίζοντας την επιστροφή του στην Πλατεία ύστερα από δύο χρόνια και κάτι.

Βοηθός του όπως αναμενόταν ανέλαβε ο Μιχάλης Καβαλιέρης, ενώ παρελθόν αποτελεί από το σύλλογο ο Ακης Μάντζιος. "Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την οριστικοποίηση της συμφωνίας με το κ. Τάκη Λεμονή ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα προπονητής της ομάδας του Πανιωνίου. Ο κ. Λεμονής υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ διάρκειας 2,5 ετών. Βοηθός του κ. Λεμονή αναλαμβάνει ο κ. Μιχάλης Καβαλιέρης. Ανακοινώνεται επίσης η λύση της συνεργασίας της με τον κ. Άκη Μάντζιο. Η ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ τον ευχαριστεί τόσο για την προσφορά του, όσο και για το ήθος που επέδειξε. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια στην καριέρα του", αναφέρει η ανακοίνωση της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ.

Από την πλευρά του ο Ακης Μάντζιος είπε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και τους συνεργάτες μου, για την συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα και να ευχηθώ να έχουν μόνο επιτυχίες. Πιστεύω ότι προσπάθησα για το καλύτερο βάζοντας την ομάδα πάνω από το προσωπικό συμφέρον, σε πάρα πολύ δύσκολες καταστάσεις και συνθήκες. Ελπίζω να βοήθησα και εύχομαι να βρει η ομάδα το συντομότερο τον δρόμο της".

Ο Λεμονής θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στις Σέρρες, για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό. Είναι άγνωστο όμως το αν θα καθήσει και στον πάγκο της ομάδας και το λογικό είναι να κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της ερχόμενης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης.

Στο μεταξύ, ολοκληρώθηκε και τυπικά η μεταβίβαση του 67% των μετοχών από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο: «Ολοκληρώθηκε σήμερα 10/12/2010, η υπογραφή προσυμφώνου μεταβίβασης του 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος προς τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Από αυτή τη στιγμή ο Ερασιτέχνης Πανιώνιος, αναλαμβάνει και την ουσιαστική διοίκηση και λειτουργία της ομάδας. Η οριστική μεταβίβαση θα γίνει με την έκδοση της σχετικής άδειας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατεύθυνση προς την οποία θα κινηθούν και τα δύο μέρη για σχετική επίσπευση».