LIVE SCORES

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

"Τελειώνει" ο Μήτρογλου!





Οι μέρες του Κώστα Μήτρογλου στο λιμάνι μοιάζουν λίγες, καθώς είναι κυριολεκτικά στην πόρτα της εξόδου! Ο Έλληνας φορ έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ζήτησε συνάντηση με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για να μάθει τον λόγο του αποκλεισμού του και στο λιμάνι έγιναν άνω κάτω με τα γεγoνότα του Σαββάτου!
Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού φέρεται να είπε στον Μήτρογλου ότι δεν υπολογίζεται και πλέον είναι ξεκάθαρο ότι θα πρέπει να ψάξει να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Λίγο αργότερα, ο Βαλβέρδε μέσω του επίσημου Ολυμπιακού υποστήριξε ότι δεν ανέφερε στον παίκτη τίποτα για το μελλον του, παρά μόνο ότι τον έστειλε στην διοίκηση για να αποφασιστεί τι θα γίνει μετά το ματς με τον Ατρόμητο!

Όπως και να έχει ο Μήτρογλου αποτελεί "ξένο σώμα" από την ομάδα, κινδυνεύει με πρόστιμο και θα αποχωρήσει από το λιμάνι.

Είτε με την μορφή δανεισμού τον Γενάρη με το νέο σενάριο να θέλει τον Πανιώνιο να επιθυμεί τον παίκτη, μετά από εισήγηση Λεμονή. Είτε με μεταγραφή σε ομάδα της Γερμανίας εφόσον έρθει άμεσα πρόταση.