LIVE SCORES

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΗΣ – Κούπερ: «Δεν είναι κακός ο βαθμός»

Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ δήλωσε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν αποτελούν δικαιολογία για το 1-1 με τον Ολυμπιακό Βόλου και χαρακτήρισε καλό τον βαθμό που πήρε η ομάδα βάση απόδοσης. Όσο για την φάση του Καζναφέρη στο τέλος στην οποία οι Κίτρινοι ζήτησαν πέναλτι, είπε ότι δεν έχει άποψη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κούπερ:

Όποιος έκανε λάθη θα έχανε. Και οι δύο ομάδες έχω την αίσθηση ότι κάναμε αρκετά λάθη. Οι αντίπαλοι πολύ μαχητικοί κυρίως όταν χάνουν τη μπάλα. Καμία ομάδα δεν παρουσίασε καλό πρόσωπο. Και οι δύο παίξαμε με αντεπιθέσεις. Έπρεπε να σκεφτώ την διαχείριση και του αγώνα της Πέμπτης, την κούραση και κυρίως να μην έχουμε τραυματισμό και κυρίως αυτών που είναι στη λίστα για το Γιουρόπα.

Παίρνουμε ένα βαθμό, δεν είναι πολύ, αλλά με την απόδοση του δευτέρου ημιχρόνου δεν είναι και άσχημα. Ο αντίπαλος είχε καλές ευκαιρίες και με βάσει αυτές τις ευκαιρίες δεν είναι κακός ο βαθμός. Έχουμε χάσει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού από τον άξονα. Το δουλεύουμε για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν στην αρχή του πρωταθλήματος. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση. Χρειάζεται διπλή δουλειά πλέον για να φτάσουμε εκεί που ήμασταν και να βελτιωθούμε.

Υπάρχουν δύο φάσεις και με τον Καζναφέρη που είναι αμφίβολες και πρέπει να την ξαναδούμε. Δεν έχω άποψη. Σήμερα έκανε πολύ κρύο. Στην ομιλία μου προς τους παίκτες κάναμε μία συζήτηση. Χρειαζόμασταν μία θερμή και πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Αργήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι. Σε κάποια σημεία υπήρξε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης. Δεν καταφεύγω στις καιρικές συνθήκες. Πάντα νιώθω ότι παίζω μαζί με την ομάδα το παιχνίδι. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι πάντα προετοιμασμένος για όλες τις συνθήκες.