LIVE SCORES

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Χάβος: “Τα... λέμε την Τετάρτη!”





Ο ΠΑΟΚ ξεμπέρδεψε με τον Ηρακλή και... πετάει για Κροατία, όπου θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα για να πάρει την πρόκριση. Ο Μάκης Χάβος στη συνέντευξη Τύπου, αφού πρώτα εξήγησε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πετύχει κι άλλα γκολ απέναντι στον Ηρακλή, ανανέωσε το... ραντεβού για την Τετάρτη στην Κροατία!
“Πετύχαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να πετύχουμε κι άλλα. Στο δεύτερο έπεσε η απόδοσή μας, αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα”, εξήγησε ο Χάβος.

Για το βασικό σχήμα που επέλεξε: “Ο σχηματισμός επιλέγεται με βάση τους παίκτες που έχουμε στη διάθεσή μας. Έκανα μία συζήτηση με τον παίκτη μου έδωσε το ΟΚ για να τον χρησιμοποιήσω και είναι άξιος συγχαρητηρίων”.

Ακολουθεί το ματς με τη Ντιναμό: “Είναι διαφορετικό παιχνίδι. Είναι πρόκληση για όλους και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε και εκεί καλά”.

Για την ετοιμότητα του Ίβιτς και του Λίνο: “Για τον Ίβιτς δεν ξέρω ακόμη να σας πω. Θα δούμε αύριο και την Δευτέρα. Ο Λίνο επανήλθε και έκανε προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα και θέλω να πιστεύω ότι θα αποκτήσει και τον ρυθμό που πρέπει να έχει”.

Ο Αθανασιάδης αποτελεί μία δική του δικαίωση: “Δεν είναι θέμα δικαίωσης. Ξέρω τι παίκτης είναι ο Κλάους. Δουλεύει πολύ. Άξιζε την ευκαιρία που πήρε και πολλά μπράβο του γιατί ήταν πολύ καλός”.

Για την επιμονή του στον Χαλκιά: “Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για διεθνή τερματοφύλακας.Αυτή ήταν η επιλογή μου. Θεώρησα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή να επιστρέψει. Δεν έχω παράπονο από τον Κρέσιτς”.

Έχουν παρατηρηθεί κάποιες “προκλήσεις” από τους Κροάτες: “Το μόνο που θέλω να τους πω είναι ότι θα τα πούμε την Τετάρτη”.