LIVE SCORES

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

SuperLeague





334. (15:00) Εργοτέλης-Κέρκυρα:

Δεν έχασε ούτε φέτος στο «Καυταντζόγλειο» ο Εργοτέλης και απέσπασε ισοπαλία 1-1. Εξέτισε και επιστρέφει ο Ρουμπάκης, αποθεραπεύτηκαν πλήρως Αλεξόπουλος και Χρυσοφάκης, αλλά αμφίβολος δίνεται ξανά ο Λεάλ. Θέλει να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις. Επιτυχημένο ντεμπούτο για τον Μπόζινταρ Πάντοβιτς στον πάγκο της Κέρκυρας, που απέδρασε με το διπλό από την Νέα Σμύρνη. Ψάχνει την ενίσχυση της και έχει κάνει ήδη τα πρώτα ανοίγματα στον Ολυμπιακό. Τραυματίες και θα λείψουν σήμερα οι Βενέτης, Καλατζής και Κοντοδήμος.

335. (15:00) Ξάνθη-Καβάλα:

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Ξάνθη με την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου και από τις τελευταίες θέσεις βρέθηκε στην έβδομη με 17 βαθμούς. Το μοντέλο του υπηρεσιακού πιάνει και στην Ξάνθη, με την ομάδα να έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία ματς. Εξέτισε και επιστρέφει ο Τζάγκι, αμφίβολοι οι Σταθάκης και Στιούαρτ. Στις λεπτομέρειες έχασε το ματς από τον Ολυμπιακό η Καβάλα, με καθοριστική φάση το πέναλτι στο 40’. Ελαφρυντικό οι πολλές της απουσίες στο ματς. Εξέτισαν και επιστρέφουν Καρντόσο και Ονουάτσι. Τιμωρημένοι Χργκόβιτς και Ογκμπέτσε.


336. (15:00) Πανσερραϊκός-Πανιώνιος:

Εξαιρετική εμφάνιση στο ΟΑΚΑ για τον Πανσερραϊκό, χρειάστηκε να «μιλήσουν» η έδρα και η δύναμη της φανέλας του Παναθηναϊκού για να φύγει ηττημένος. Εξέτισε ο Κάστρο, αμφίβολοι οι Αλβάρες και εντυπωσιακός Γεωργιάδης. Άλλη μία κακή εμφάνιση για τον Πανιώνιο και ήττα με 1-0 στην Νέα Σμύρνη από την Κέρκυρα. Εξέτισε ο Λάτκα, αμφίβολοι οι Βαρό και Κουμουρτζί, που μάλλον ετοιμάζεται για άλλες πολιτείες. Σε συνεχείς επαφές με Ολυμπιακό για το δανεισμό παικτών με προτεραιότητα σε Ζαϊρί και Μήτρογλου.

359. (17:15) ΑΕΚ-Λάρισα:

Η ΑΕΚ δεν ήταν καλή και στο Περιστέρι και αν έφευγε με το διπλό θα ήταν απλά καθαρή τύχη. Στο 85’ ο Μπλάνκο άνοιξε το σκορ για το «δικέφαλο», που αγωνίζονταν από το 41’ με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ντιοπ. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 89’. Δοκιμάζονται Ντρπιτς και Λουσέν. Τιμωρημένοι οι Ντιοπ και Νασούτι, τραυματίας ο Σάχα. Συνεχίζει εκτός ο Τζιμπούρ. Όπως αποχαιρέτησε το «Αλκαζάρ», έτσι υποδέχθηκε και το «AEL FC ARENA», με ήττα. Καλή η απόδοση της, αδικείται από το αποτέλεσμα, θα πρέπει όμως να τα βάζει με την αστοχία του Μπλάζεκ και όχι τη διαιτησία. Εξέτισε ο Ταλ, τιμωρημένος ο Κουζέν.

360. (17:15) Ολυμπιακός-Ατρόμητος:

Μόνο τους τρεις βαθμούς κρατά από το ματς στην Καβάλα ο Ολυμπιακός. Η απόδοση του κυμάνθηκε ξανά σε μέτρια επίπεδα και όταν προηγήθηκε απλά διαχειρίστηκε το σκορ. Τιμωρημένος ο Αβραάμ, επιστρέφει όμως στην άμυνα ο Μέλμπεργκ. Ήταν πολύ καλύτερος της ΑΕΚ ο Ατρόμητος, αντιμετώπισε όμως πρόβλημα στην ολοκλήρωση των φάσεων. Σάστισε όταν έμεινε με παίκτη παραπάνω και παραλίγο ο Μπλάνκο να τον τιμωρήσει. Ο Αναστασάκος όμως έσωσε το βαθμό. Τιμωρημένοι Σφακιανάκης και Μελισσάς, αμφίβολος ο Βινιάλ.

374. (19:30) Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός:

Πέρα για πέρα άδικη η ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον Αστέρα. Η ομάδα είχε πολύ καλή απόδοση, κράτησε μακριά τον Άρη, αλλά ήρθε η εκτέλεση φάουλ του Νέτο να γράψει την ιστορία του αγώνα. Ίσως είναι ο τελευταίος αγώνας του Βαγγέλη Βλάχου στον πάγκο της ομάδας. Δεν έχει κερδίσει ακόμα εντός. Εξέτισε και επιστρέφει ο Αργυρόπουλος. Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε στην Κοπεγχάγη μία από τις χειρότερες παρουσίες ελληνικής ομάδας σε όμιλο Champions League. Πολύ κακή εμφάνιση και ήττα με 3-1. Πλέον στρέφεται στο πρωτάθλημα. Η δυναμική του και η φανέλα του του έδωσαν το ματς απέναντι στον Πανσερραϊκό. Εκτός αποστολής οι Κατσουράνης, Γκοβού και Γκαρσία, με τους δύο τελευταίους να μην αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού.