LIVE SCORES

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

FOOTBALL LEAGUE





337. (15:00) Αγροτικός Αστέρας-Δόξα Δράμας:

Χρειάστηκε η αδράνεια της άμυνας του και ο καταλογισμός ανύπαρκτου πέναλτι στο 92’ για να μην μπορέσει ο Αστέρας να πάρει το διπλό στη Φυλή. Εξέτισε και επιστρέφει ο Γ. Παπαδόπουλος, τραυματίας ο Αγγελόπουλος, δεν υπολογίζεται ο Χασιώτης. Καθαρή νίκη με 2-0 για τη Δόξα Δράμας επί της Ηλιούπολης, με τη Δόξα να πιάνει τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Μοναδικό πρόβλημα ο τιμωρημένος Χατζηζήσης. Ισόβαθμες οι δύο ομάδες στους 17 βαθμούς, με νίκη αποκτούν ψυχολογικό αβαντάζ.


338. (15:00) Ηλιούπολη-Εθνικός Αστέρας:

Κακή εμφάνιση στη Δράμα και δίκαιη ήττα με 2-0 από τη Δόξα. Τραγικός απολογισμός εκτός έδρας με 0-0-6 και 0-11 γκολ. Στην 10άδα την κρατάει η έδρα της. Στον πάγκο πλέον ο Αλέξης Αλεξίου. Αμφίβολοι Θάνος, Ρουσάκης και Λεοντίου. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για τον Εθνικό Αστέρα στο πρωτάθλημα, με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Εθνικό. Τιμωρημένοι και δεν υπολογίζονται οι Κριπιντήρης, Χωριανόπουλος και Παριανός. Δεν υπολογίζονται επίσης λόγω τραυματισμού οι Γκίκας και Γιαννιτσανάκης.

339. (15:00) Ιωνικός-Καλλιθέα:

Τρίτο συνεχόμενο 0-0 για τον Ιωνικό στο πρωτάθλημα, με την ομάδα να βρίσκεται πλέον στην 11η θέση. Συμπλήρωσε τέσσερα ματς αήττητη, που μοιάζει κατόρθωμα σε σχέση με τη φετινή της παρουσία. Μοναδικό πρόβλημα η απουσία του Μελαμπιανάκη. Άδικη ήττα για την Καλλιθέα την περασμένη αγωνιστική από τον Παναιτωλικό στην τελευταία φάση του αγώνα. Ήταν καλύτερη, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Μοναδικό πρόβλημα ο τιμωρημένος Ζαμπουλάκης.

340. (15:00) Παναιτωλικός-Πανθρακικός:

Την ευκαιρία να βρεθεί ξανά στην κορυφή θα έχει σήμερα ο Παναιτωλικός, μετά την ήττα του ΠΑΣ στη Λειβαδιά. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο άθλημα και το απέδειξε περίτρανα ο Παναιτωλικός, που απέδρασε με το διπλό από την Καλλιθέα στην τελευταία φάση και ενώ προηγουμένως είχε κινδυνέψει πολύ. Τιμωρημένος ο Μουμίν, αμφίβολοι Καούνος και Θεοδωρίδης. Απίστευτα πράγματα χρειάστηκε να γίνουν στο Ηράκλειο για να φύγει ηττημένος ο Πανθρακικός. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 94’ με αυστηρό εις βάρος του πέναλτι, αλλά δύο λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι με τη σειρά του. Μετά από τέσσερα λεπτά και ενόψει τραγελαφικών καταστάσεων ο Ρομπέρ αστόχησε και η ομάδας της Θράκης έφυγε με άδεια χέρια. Δεν υπάρχουν προβλήματα για σήμερα.

341. (15:00) Τρίκαλα-Βέροια:

Την ήττα γνώρισε στα Γιάννενα η ομάδα των Τρικάλων στο ντεμπούτο του Γιώργου Βαζάκα στον πάγκο. Πολύ κοντά στην τελευταία θέση μετά τον πολύ κακό απολογισμό. Εξέτισε και επιστρέφει ο Μίνγκας και ο προπονητής των Τρικάλων έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους. Η απόδοση της Βέροιας δεν ήταν κακή, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από το Διαγόρα. Μοιραίος ο Σαϊτιώτης που στο 83’ αστόχησε σε πέναλτι που θα έφερνε στα ίσια το ματς. Εξέτισε και επιστρέφει ο Καλί και λύνει τα χέρια του Σούλη Παπαδόπουλου, που προανήγγειλε εκκαθάριση υλικού.