LIVE SCORES

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

PremiereLeague





342. (15:00) Γουλβς-Μπέρμιγχαμ:

Ήττα για τη Γουλβς στο Μπλάκμπερν με 3-0, με το σκορ πάντως να μην ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα. Οι Γουλβς μπήκαν δυνατά, πίεσαν, αλλά σταδιακά η απόδοση τους έπεφτε. Παραμένουν εκτός Κράντοκ, Έντουαρντς και Χένρι. Αμφίβολος και ο Τζόουνς. Στο 1-1 έμεινε με την Τότεναμ η Μπέρμιγχαμ και το αποτέλεσμα κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο. Πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης στο 81’ του αγώνα. Στην 14η θέση με 18 βαθμούς, αναγκάζεται να κοιτάει προς τα κάτω. Παραμένει εκτός ο Χλεμπ.

343. (15:30) Μπόλτον-Μπλάκμπερν:

Τοπικό ντέρμπι χωρίς αντιπαλότητα. Ήττα με 1-0 στο Σίτυ για την Μπόλτον, μετά από έξι συνεχόμενα παιχνίδια αήττητη. Δημιούργησε φάσεις, ειδικά όταν έμεινε με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση. Μοναδικός αμφίβολος ο Χόλντεν. Κατάφερε να συνέλθει από την «επτάρα» από τη Γιουνάιντετ και κέρδισε με 3-0 τη Γουλβς η Μπλάκμπερν. Καλή η απόδοση της στη μεγαλύτερη διάρκεια, παρόλο που κινδύνεψε στην αρχή του ματς. Συνεχίζουν εκτός οι Όλσον, Ν’ Ζονζί, Άντριους και Γκρέλα.


361. (18:00) Τότεναμ-Τσέλσι:

Μεγάλο ντέρμπι του Λονδίνου, που κρίνει πολλά και για τις πρώτες θέσεις. Με το ηθικό στα ύψη η Τότεναμ μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης στη φάση των «16» του Champions League. Έμεινε στο 3-3 με την Τβέντε, αλλά της ήταν αρκετό. Στο πρωτάθλημα, στο 1-1 έμεινε στην έδρα της Μπέρμιγχαμ, με το αποτέλεσμα να κρίνεται σε γενικές γραμμές δίκαιο, αν και ισοφαρίστηκε αργά. Αμφίβολοι για σήμερα οι Μόντριτς και Λένον. Αν και παρατάχθηκε με βασικούς μεσοβδόμαδα στην έδρα της Μαρσεϊγ η Τσέλσι, δεν μπόρεσε να αποφύγει ακόμα μία ήττα, που συνδυάστηκε και με κακή εμφάνιση. Είχε εξασφαλίσει πάντως την πρόκριση και την πρωτιά. Στο 1-1 έμεινε και απέναντι στην Έβερτον και με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου θα πρέπει να νιώθει ευχαριστημένη. Με την επιστροφή στη δράση του Λάμπαρντ εκμηδενίζονται τα προβλήματα.