LIVE SCORES

Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Serie A





328. (13:30) Μπολόνια-Μίλαν:

Σημαντική νίκη για την Μπολόνια στο εξ αναβολής ματς με την Κίεβο, χάρη σε γκολ του Ντι Βάιο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Πλέον η ομάδα βρίσκεται στην 13η θέση με 19 βαθμούς. Εξαιρετικά αμφίβολοι για σήμερα οι Μουντιγκάι, Πέρες, Πορτανόβα και Ραμίρες. Πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση η Μίλαν ηττήθηκε εντός έδρας από τον Άγιαξ και δεν μπόρεσε να χαρεί την πρόκριση της στους «16» του Champions League. Μετά από δεκαπέντε αγώνες παραμένει στην κορυφή, έχοντας χτίσει διαφορά από τη δεύτερη Λάτσιο της τάξης των τριών βαθμών. Μοναδικό αμφίβολος ο Φλαμινί.


348. (16:00) Κάλιαρι-Κατάνια:

Ήττα για την Κάλιαρι στην έδρα της Φιορεντίνα, όπως εκτός των άλλων επέβαλε και η παράδοση. Ξύπνησε μόνο όταν δέχτηκε το γκολ. Τιμωρημένος ο Αστόρι, δεν υπολογίζεται και ο Λάνερ. Πρώτη εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα για την Κατάνια από τη Γιουβέντους με 3-1 την περασμένη αγωνιστική. Δεν ήταν για τόσα πολλά, αλλά πλήρωσε τα παιδαριώδη λάθη της άμυνας της. Στην 14η θέση με 18 βαθμούς, θέλει να απομακρυνθεί όσο πιο νωρίς γίνεται από τις τελευταίες θέσεις. Αμφίβολος ο Μασκάρα, πάγια εκτός Μπελούσι και Σπόλι.

349. (16:00) Λέτσε-Κίεβο:

Θα κοντραριστεί μέχρι τέλους με την Μπάρι για το ποια είναι η χειρότερη ομάδα στην κατηγορία. Τσίρκο θύμιζε η άμυνα της στο ματς με την Τζένοα και είναι τυχερή που οι αντίπαλοι σταμάτησαν στα τρία. Τιμωρημένοι οι Σεβαντόν και Κόρβια. Επίσης, δεν υπολογίζονται οι Τζουλιάτο και Φεράριο. Στις καθυστερήσεις ηττήθηκε στο εξ αναβολής από την Μπολόνια η Κίεβο και παρέμεινε στη 10η θέση με 20 βαθμούς. Πρώτη ήττα μετά από πέντε παιχνίδια. Τιμωρημένος ο Μαρκολίνι, δεν υπολογίζονται οι Τερεό, Λουσιάνο και Κονστάν.

350. (16:00) Μπρέσια-Σαμπντόρια:

Παρελθόν από τον πάγκο της Μπρέσια αποτελεί ο Μπέπε Ιακίνι και στη θέση του αναλαμβάνει ο Μάριο Μπερέτα. Από το ημίχρονο έχανε 3-0 από τη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» και πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση. Τιμωρημένος ο στόπερ Μαρτίνες, αμφίβολος ο Καράτσιολο. Εύκολα έφτασε η Σαμπντόρια στην νίκη με 3-0 απέναντι στην Μπάρι και ανέβηκε στην 6η θέση με 23 βαθμούς. Η Μπάρι έπαιζε με πολλές απουσίες, βοήθησε λίγο και ο διαιτητής και το 3-0 ήρθε φυσιολογικά. Δεν υπάρχουν ουσιαστικά προβλήματα τραυματισμών στην ομάδα.


351. (16:00) Ρόμα-Μπάρι:

Πάλι καλά που ήρθε η πρόκριση στους «16» του Champions League για τη Ρόμα, ώστε να μπορέσει να βρει η ομάδα την ηρεμία της. Έντονος διαπληκτισμός Τότι-Μπουρντίσο στη Ρουμανία μετά την ισοφάριση της Κλουζ. Στο 2-2 έμεινε στο Κίεβο την περασμένη αγωνιστική. Τιμωρημένος ο Ντε Ρόσι, δεν υπολογίζεται ο Ρίισε. Με μισή ομάδα πήγε στη Σαμπντόρια η Μπάρι και βρήκε και ένα διαιτητή εναντίον της για να έρθει το τελικό 3-0. Αποβλήθηκε άδικα και είναι τιμωρημένος για σήμερα ο στόπερ Ρόσι. Δεν υπάρχουν επιστροφές από όσους έλειψαν στα δύο τελευταία.