LIVE SCORES

Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ - Σ.Κυργιάκος: Θα γίνει ο πρώτος Έλληνας αρχηγός στο «Άνφιλντ»;





Μεγάλες στιγμές ζει στο Λίβερπουλ ο Σωτήρης Κυργιάκος. Ο Έλληνας αμυντικός έχει… κλέψει την καρδιά του προπονητή του, Ρόι Χόντγκσον και όχι μόνο με την απόδοση του και πλέον έχει φτάσει στο σημείο να διεκδικεί ακόμα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού των «κόκκινων». Και αν καταφέρει να το φορέσει θα γίνει ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία του αγγλικού συλλόγου που θα τα έχει καταφέρει. Πρέπει να το σκεφτώ αλλά υπάρχουν δύο επιλογές. Ο Πέπε Ρέινα είναι ο ένας και για ορισμένους είναι η πρώτη επιλογή αλλά υπάρχει και ο Σότο Κυργιάκος που θα ξεκινήσει την Πέμπτη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Ρόι Χόντγκσον, ο οποίος ψάχνεται για τον ποιον θα χρίσει αρχηγό στο ματς του Europa League την Πέμπτη κόντρα στη Στεάουα Βουκουρεστίου.

Και συνέχισε: «Επιλέγεις κάποιον με βάση την προσφορά του στην ομάδα, για πόσα χρόνια είναι στον σύλλογο και κάποιον που έχει τη σωστή συμπεριφορά και μπορεί να έχει καλή χημεία με τους άλλους παίκτες».

Ρέινα και Κυργιάκος λοιπόν διεκδικούν το περιβραχιόνιο με αφορμή την απουσία των Τζέιμι Κάραχερ και Στίβεν Τζέραρντ. Μάλιστα, ο 18χρονος Σκωτσέζος αμυντικός, Ντάνι Γουίλσον αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του αγωνιζόμενος στο κέντρο της άμυνας δίπλα στον «Sotis».