LIVE SCORES

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Premier League





124. (21:45) Άρσεναλ-Μάντσεστερ Σίτυ:

Ντέρμπι κορυφής στο Λονδίνο, με τις δύο ομάδες να χωρίζουν δύο βαθμοί. Εύκολο πέρασμα για την Άρσεναλ από την έδρα της Μπέρμιγχαμ με 3-0, που αγωνίστηκε με όλους τους βασικούς και πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό παραγωγικά παιχνίδι. Μπαίνει με την ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι, με σκοπό να ανακτήσει τη 2η θέση της βαθμολογίας. Δεν υπολογίζεται ο Ντιαμπί και για σήμερα. Ισχνό το 1-0 για τη Σίτυ απέναντι στην Μπλάκπουλ βάση της απόδοσης της. Έπιασε για άλλον έναν αγώνα υψηλά στάνταρ απόδοσης και δικαιολόγησε απόλυτα την παρουσία της στην κορυφή. Με αναπτερωμένο ηθικό λοιπόν και η Σίτυ, που θέλει να διατηρήσει ή ακόμα καλύτερα να αυξήσει τη διαφορά των δύο βαθμών από τους Λονδρέζους. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Συντριπτικά υπέρ της Άρσεναλ η παράδοση, με 8 νίκες και τρεις ισοπαλίες στα τελευταία 11 παιχνίδια μεταξύ των δύο ομάδων. Τελευταία νίκη της Σίτυ στην έδρα της Άρσεναλ το 1975!

125. (21:45) Άστον Βίλα-Σάντερλαντ:

Παλικαρίσια ισοπαλία πήρε η Άστον Βίλα στο «Στάμφορντ Μπριζ». Αν και προηγήθηκε με 2-1, στο 89’ βρέθηκε να χάνει με 3-2 από το γκολ του Τέρι, αλλά είχε το ψυχικό σθένος να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα στην ομάδα ενόψει Σάντερλαντ. Νίκη για τη Σάντερλαντ με 3-0 απέναντι στην Μπλάκμπερν, με την ομάδα να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση και να δείχνει να συνέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την Μπλάκπουλ. Στην 6η θέση με 30 βαθμούς. Δεν υπολογίζονται ξανά οι Ονούα και Κάτερμολ.

126. (21:45) Γουλβς-Τσέλσι:

Δεν ήταν τόσο κακή η Γουλβς για να ηττηθεί με 2-0 από τη Γουεστ Χαμ. Το ηθικό της ομάδας είναι στο ναδίρ, καθώς παραμένει στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς, χωρίς όμως οι από πάνω ομάδες να έχουν απομακρυνθεί. Δεν υπολογίζονται οι Ντόιλ, Μανσιέν, Κράντοκ και Χένρι. Τι και αν είχε κερδίσει μετά από έξι αγώνες η Τσέλσι την Μπόλτον, τι και αν προηγήθηκε απέναντι στη Βίλα στο 89’ με 3-2, εν τέλει για άλλη μια φορά αρκέστηκε στην ισοπαλία. Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Αντσελότι, ειδικά αν δεν δούμε αλλαγμένη Τσέλσι σήμερα. Εξέτισε ο Ιβάνοβιτς, αμφίβολος ο Όμπι Μίκελ.

127. (21:45) Νιούκαστλ-Γουεστ Χαμ:

Δίκαιη νίκη για την Νιούκαστλ στην έδρα της Γουίγκαν με 1-0, με σκόρερ τον Αμεόμπι. Έχασε πολλές ευκαιρίες, είχε δύο δοκάρια και δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους γηπεδούχους. Στην 10η θέση πλέον με 25 βαθμούς. Δεν προλαβαίνει εκ νέου ο Κάρολ. Νίκη με 2-0 απέναντι στη Γουλβς για τη Γουεστ Χαμ και επιτέλους η ομάδα του Λονδίνου ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού. Παράταση ζωής στον πάγκο της ομάδας και για τον Αβραάμ Γκραντ. Πέρα από τους μακροχρόνια απόντες, αμφίβολοι δίνονται για σήμερα οι Μπεχράμι και Ιλούνγκα.


128. (22:00) Έβερτον-Τότεναμ:

Και ξαφνικά προβλήματα στην Έβερτον, που μέχρι πριν από δύο αγωνιστικές ήταν η πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. Σε δύσκολη θέση και ο Μόγιες μετά την ήττα με 2-0 από τη Στόουκ. Τιμωρημένος ο Ανισέμπε, στο Ασιατικό Κύπελλο ο Κέιχιλ. Δυσκολεύτηκε η Τότεναμ, αλλά έφτασε στην νίκη απέναντι στη Φούλαμ, σε ένα ματς πάντως που είχε καθολική υπεροχή, αλλά έλειπε το καθαρό μυαλό στην τελική προσπάθεια. Περιμένει απώλειες στο ντέρμπι του Λονδίνου για να πλησιάσει κι άλλο στις πρώτες θέσεις. Τιμωρημένοι οι Ντεφόε και Καμπούλ, αμφίβολος δίνεται για σήμερα και ο δεξιός μπακ Χάτον.


129. (22:00) Μπλάκμπερν-Λίβερπουλ:

Δεν ήταν καλή στο Σάντερλαντ η Μπλάκμπερν και ηττήθηκε δίκαια με 3-0. Δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια έτσι στο σημαντικό διπλό στην έδρα της Γουεστ Μπρομ. Παραμένει στην 12η θέση με 25 βαθμούς. Τιμωρημένος ο Κάλινιτς, εξέτισε ο Σαλγκάδο. Δεν υπολογίζονται και οι Σάμπα και Ρόμπινσον. Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη της Λίβερπουλ απέναντι στην Μπόλτον, έστω και αν το νικητήριο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις από τον Τζο Κόουλ. Πάντως ο Χόγκσον πήρε απλά παράταση ζωής στον πάγκο, μιας και η κόντρα με τους οπαδούς έχει ξεφύγει από τα όρια. Μοναδικό πρόβλημα ο αμφίβολος Μεϊρέλες.


130. (22:00) Μπόλτον-Γουίγκαν:

Δεν ήταν καλή η Μπόλτον στο «Άνφιλντ» και ηττήθηκε δίκαια από τη Λίβερπουλ, έστω και αν το γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις. Απώλεια ο Λι, που ενσωματώθηκε με την Νότιο Κορέα για το Ασιατικό Κύπελλο. Εξέτισε και επιστρέφει ο Ρόμπινσον, αμφίβολοι οι Χόλντεν και Στέινσον. Εντός έδρας ήττα για τη Γουίγκαν με 1-0 από την Νιούκαστλ, με την ομάδα να πραγματοποιεί κακή εμφάνιση. Δεν μπόρεσε έτσι να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί των τεσσάρων αγωνιστικών. Τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Ν΄Ζόγκμπια. Δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.