LIVE SCORES

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Football League





111. (15:00) Αναγέννηση Καρδίτσας-Θρασύβουλος:

Μετά και την ήττα στη Λειβαδιά με 2-0, η Αναγέννηση Καρδίτσας παρέμεινε στην προτελευταία θέση. Τραγικός απολογισμός στην επίθεση, με μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια. Την τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Βάιος Καραγιάννης. Τιμωρημένος ο Βούκοβιτς, εξέτισε ο Χατζηρίζος. Επιτέλους νίκη για το Θρασύβουλο, μετά από οκτώ σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με 1-0 επί της Βέροιας. Ξέφυγε τουλάχιστον προσωρινά από τις θέσεις των πλέι άουτ. Τιμωρημένος ο Μουστογιάννης, τραυματίες οι Παπαθανασίου, Φρίμπουργκ και Ντελγκάδο.


112. (15:00) Διαγόρας-Παναιτωλικός:

Την 3η θέση έπιασε ο Διαγόρας, ξεπερνώντας τον ΟΦΗ και τελείωσε με ιδανικό τρόπο το 2010. Νίκη με 2-1 επί του Ιωνικού και η ομάδα της Ρόδου αγνοεί την ήττα εδώ και δέκα αγώνες, έχοντας επτά νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο κύπελλο πήρε το 1-1 στην Καισαριανή και έχει την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στην έδρα του. Πολλά τα οικονομικά προβλήματα πάντως, αναμένονται μαζικές λύσεις συμβολαίων. Εξέτισε ο Σαλαμαστράκης, αμφίβολος ο Γκουτμαν. Απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον Εθνικό για τον Παναιτωλικό και η ομάδα υποχώρησε ξανά στη 2η θέση. Το ντέρμπι της Ρόδου είναι η μεγάλη ευκαιρία να αποδείξει ο Παναιτωλικός το ποια είναι η πραγματική δυναμική του. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα.

113. (15:00) Δόξα Δράμας-Βέροια:

Το πάλεψε στα Γιάννενα η Δόξα Δράμας, αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει την ήττα από τον ΠΑΣ με 1-0. Παραμένει πάντως στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου και δικαιούται να κάνει όνειρα. Τιμωρημένοι για σήμερα Λίμα και Χατζηζήσης. Αποθεραπεύτηκε πλήρως ο πορτιέρο Σιλογάνης. Δεν άξιζε να ηττηθεί στη Φυλή η Βέροια, καθώς είχε πολύ καλή παρουσία και έχασε αρκετές ευκαιρίες. Καθοριστική η αποβολή του Γεωργιάδη στο 60’. Ο Αρβανιτίδης είναι έτοιμος να εγκαταλείψει τα διοικητικά της ομάδας. Μοναδικό πρόβλημα ο τιμωρημένος Γεωργιάδης.

Εκτός Κουπονιού. (15:00) Εθνικός-Ηλιούπολη:

Μεγάλο διπλό για τον Εθνικός στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού με 2-1. Κατάφερε τουλάχιστον να απομακρυνθεί από τις θέσεις που οδηγούν απευθείας στον υποβιβασμό. Πάντως, εξαιτίας των διοικητικών και οικονομικών προβλημάτων στην ιστορική ομάδα του Πειραιά έχουμε μαζικές αποχωρήσεις. Πολύ δύσκολο το έργο στη συνέχεια του πρωταθλήματος και η παραμονή προς το παρόν μοιάζει με μικρό θαύμα. Δεν ήταν καλή η Ηλιούπολη στο 0-0 με τον Πανθρακικό και έμεινε τέσσερις αγώνες μακριά από την νίκη. Τραγική εκτός έδρας, με επτά ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια και συντελεστή 1-15. Αμφίβολος ο Δημήτρης.

Εκτός Κουπονιού. (15:00) Ιωνικός-Τρίκαλα:

Δεν ήταν κακός ο Ιωνικός στη Ρόδο, αλλά υπέκυψε στην ανωτερότητα και τον ενθουσιασμό του Διαγόρα. 1-4 συντελεστής τερμάτων στα τελευταία έξι παιχνίδια, με τέσσερα 0-0. Για δύο μέρες μόλις κάθησε στον πάγκο ο Χαραλαμπίδης και αναζητείται προπονητής. Τιμωρημένος ο Ερρίκος. Δεύτερη συνεχομένη νίκη για τα Τρίκαλα, που πάντως θα πρέπει να ευγνωμονούν και το διαιτητή, που ακύρωσε καθαρό γκολ της Καλλιθέας. Στη μέση της βαθμολογίας πλέον τα Τρίκαλα. Τιμωρημένοι για σήμερα οι Τελκίνσκι και Μίνγκας.


114. (15:00) Καλλιθέα-Λεβαδειακός:

Λίγο η αστοχία των επιθετικών της, λίγο το λάθος του διαιτητή στα τελευταία λεπτά, που ακύρωσε καθαρό γκολ και η Καλλιθέα γνώρισε στα Τρίκαλα άλλη μία ήττα και παραμένει ουραγός της βαθμολογίας. Έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια. Τιμωρημένοι οι Φαμπίνιο και Ζουμπουλάκης. Δεν έπιασε καλή απόδοση απέναντι στην Καρδίτσα ο Λεβαδειακός, αλλά κατάφερε να πάρει την νίκη με δύο τέρματα στο τελευταίο τέταρτο. Εξέτισαν Τάσιτς και Ζαμπρόπουλος και τα προβλήματα για την ομάδα της Λειβαδιάς εκμηδενίζονται.


115. (15:00) ΟΦΗ-Πιερικός:

Απότομη προσγείωση για τον ΟΦΗ στον Εύοσμο και ήττα με 2-0 από τον Αγροτικό Αστέρα. Η ομάδα υποχώρησε στην 4η θέση και τα προβλήματα τώρα αρχίζουν. Απόλυτη στήριξη πάντως στον Αναστόπουλο. Τιμωρημένος ο Ψωμάς, εξέτισε ο Μπούρμπος, μακροχρόνια απόντες οι Σταυρακάκης και Ουκάρ. Στο 1-1 με τον Εθνικό Αστέρα έμεινε ο Πιερικός και παρότι συνέχισε το αήττητο σερί των τριών αγωνιστικών, το αποτέλεσμα τον αδικεί. Ξεκαθάρισμα στο έμψυχο δυναμικό από τον προπονητή Διαμαντόπουλο, που θέλει να παρουσιάσει μια φρέσκια ομάδα στη συνέχεια. Δεν υπολογίζονται για σήμερα Πορτουλίδης, Δήμου και Γουμάγιας.


118. (18:00) Εθνικός Αστέρας-ΠΑΣ Γιάννινα:

Συνεχίζει να εντυπωσιάζει ο Αστέρας και μετά και την ισοπαλία στην Κατερίνη με τον Πιερικό, έφτασε στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Στο κύπελλο έμεινε στο 1-1 με το Διαγόρα και οι δύο ομάδες θα λύσουν τις διαφορές τους στη Ρόδο. Ο νικητής αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο. Εξέτισαν και επιστρέφουν Χωριανόπουλος και Κριπιντήρης. Ξανά στην κορυφή της Football League ο ΠΑΣ, μετά την νίκη με 1-0 επί της Δόξας και την ήττα του Παναιτωλικού. Αποκλεισμός από το κύπελλο με το 2-1 από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Τιμωρημένος ο Κεϊτά, δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα.

119. (18:00) Πανθρακικός-Αγροτικός Αστέρας:

Ήταν καλύτερος από την Ηλιούπολη ο Πανθρακικός, αλλά αρκέστηκε στην ισοπαλία, παραμένοντας στην 10η θέση με 18 βαθμούς. Με νίκη πλησιάζει στα πλέι οφ ανόδου. Τιμωρημένος ο Άλβες, αποθεραπεύτηκε ο Ρομπέρ, εξέτισε και επιστρέφει ο Περπερίδης. Νίκη μετά από έξι παιχνίδια για τον Αγροτικό Αστέρα με το 2-0 επί του ΟΦΗ και η ομάδα του Ευόσμου βρέθηκε μία ανάσα πριν από τις θέσεις των πλέι οφ ανόδου. Τιμωρημένος για σήμερα ο Στεφανίδης, που είναι υποψήφιος για να αποχωρήσει από την ομάδα, ακολουθώντας τους Ουέλινγκτον και Κωνσταντινίδη. Δεν υπάρχουν άλλα αγωνιστικά προβλήματα.