LIVE SCORES

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

SuperLeague





110. (15:00) Αστέρας Τρίπολης-Εργοτέλης:

Χωρίς νίκη στο γήπεδο του ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο ο Αστέρας Τρίπολης. Αποκλεισμός και από το Κύπελλο από τον Ολυμπιακό με την ήττα με 1-0 από τον Ολυμπιακό. Πολύ κακός στην επίθεση με μόλις δύο γκολ στα τελευταία 8 παιχνίδια. Δεν υπολογίζεται για σήμερα ο Αράς. Στο +5 από τη ζώνη του υποβιβασμού κατάφερε να βρεθεί ο Εργοτέλης, με τις τρεις νίκες στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια. Σημαντικό το τι κατάφερε να κερδίσει ομάδες με τους ίδιους στόχους. Απέκτησε τον Κυριακίδη. Τιμωρημένος ο Γιαλούσης, εξαιρετικά αμφίβολος ο Μπέτο.


116. (17:15) ΑΕΚ-Κέρκυρα:

Εμφατική νίκη για την ΑΕΚ στο Κύπελλο με 4-0 επί της Λάρισας και η «Ένωση» πήρε την πρόκριση για τους «8», όπου θα αντιμετωπίσει σε διπλούς αγώνες τον Παναθηναϊκό. Ξένο σώμα αποτελεί ο Ράφικ Τσιμπούρ μετά το επεισόδιο με το Μανόλο Χιμένεθ. Τιμωρημένος ο Μανωλάς, τραυματίας ο Γκέντζογλου, στην Εθνική ο Μπερνς. Αμφίβολος και ο Ντιοπ. Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε το 2010 η Κέρκυρα με την νίκη επί του ΠΑΟΚ και βρέθηκε στο +4 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο 1-1 έμεινε με τον Ηρακλή για το Κύπελλο και θα διεκδικήσει το εισιτήριο στην έδρα της. Τιμωρημένος ο Επστάιν, δεν υπολογίζονται Γκουστάβο και Φλαβίνιο.


117. (17:15) Ολυμπιακός Βόλου-Πανιώνιος:

Εντυπωσιακή η παρουσία του Ολυμπιακού Βόλου στον πρώτο γύρο και η ομάδα βρίσκεται στην 7η θέση με 20 βαθμούς. Μεγάλο διπλό στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού για την ομάδα του Βόλου με 1-0. Πρόκριση και στο κύπελλο με 2-0 επί του Πανσερραϊκού. Τραυματίας ο Ούμπιντες. Κάκιστη η παρουσία του Πανιωνίου, με την ομάδα να βρίσκεται στην προτελευταία θέση και να μην πείθει με την απόδοση της. Έτοιμος να ενισχυθεί με τον Μήτρογλου, που μπήκε ως αντάλλαγμα στη μεταγραφή του Κουμορτζί.


121. (19:30) Ολυμπιακός-Ηρακλής:

Με αέρα πέντε βαθμών από το δεύτερο Παναθηναϊκό μπαίνει στο δεύτερο γύρο ο Ολυμπιακός. Μπορεί να ηττήθηκε και στα δύο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, όμως οι απώλειες στα υπόλοιπα ήταν μηδαμινές. Η 3η ήττα που έχει υποστεί είναι από τον αποψινό του αντίπαλο στην πρεμιέρα. Ο Κουμορτζί έρχεται στο Λιμάνι, τον αντίθετο δρόμο θα πάρει ο Μήτρογλου. Τιμωρημένοι Μέλμπεργκ και Μοντεστό, δεν υπολογίζονται Ουρτάδο και Ντούντου. Με νίκη έκλεισε τον πρώτο γύρο ο Ηρακλής, με 2-0 επί της ΑΕΚ και πήρε βαθμολογική ανάσα. Τιμωρημένοι για σήμερα Γιάκομπ και Παπαστεργιανός.


122. (19:30) Πανσερραϊκός-ΠΑΟΚ:

Ο Πανσερραϊκός παραμένει στη ζώνη του υποβιβασμού και μάλλον δύσκολα θα απομακρυνθεί από εκεί. Ήττα στον τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου στο Παγκρήτιο από τον Εργοτέλη με 2-0. Αποκλεισμός από το κύπελλο με 2-0 από τον Ολυμπιακό Βόλου. Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα. Με ήττα αποχαιρέτησε τον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ, με 2-1 στην Κέρκυρα. Πρόκριση στο κύπελλο με 2-1 επί του ΠΑΣ και στους «8» θα συναντήσει τον Ολυμπιακό. Τιμωρημένος ο Βιεϊρίνια, δεν υπολογίζονται οι Βιτόλο, Ίβιτς Μπουσαϊντί και Μαλεζάς. Αμφίβολος και ο Μουσλίμοβιτς.