LIVE SCORES

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Εδειξαν... άντερα!





Ο Τζιμπρίλ Σισέ σκόραρε μόλις στο 33ο δευτερόλεπτο του αγώνα στα Πηγάδια, πετυχαίνοντας το 14ο γκολ του σε 15 συμμετοχές και οδήγησε τον Παναθηναϊκό στο 2-0 επί της Ξάνθης, που τον έφερε στο -2 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Το «τρίποντο» ήταν επιτακτικό για τους «πράσινους», καθώς τα περιθώρια θα στένευαν επικίνδυνα αν δεν έπεφτε η διαφορά στο -2 κι ο Ολυμπιακός έπαιρνε το «τρίποντο» κόντρα στον Ηρακλή.

Το πλάνο του Ζεσουάλδο Φερέιρα με το 4-3-3 δείχνει να αποδίδει, καθώς το «τριφύλλι» έδειξε στοιχεία που θέλει να περάσει ο Πορτογάλος στο παιχνίδι της ομάδας και κάνει τους οπαδούς των «πράσινων» να ευελπιστούν σε καλύτερη συνέχεια.

Στον Παναθηναϊκό όμως, «βράζουν» με τα όσα έγιναν στα Πηγάδια. Ο Σισέ έγινε δέκτης ρατσιστικών συμπεριφορών και ειρωνικής αντιμετώπισης στα τελευταία λεπτά από μερίδα οπαδών των ακριτών με αποτέλεσμα να είναι έξαλλος αυτός όπως κι αρκετοί συμπαίκτες του, ενώ δριμεία επίθεση άσκησαν και οι διοικούντες τον ΠΑΟ.

Πλέον, τα αγωνιστικά μπορούν να μπουν στην άκρη για λίγα 24ώρα και να φουλάρουν για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Ο Δημήτρης Γόντικας συνεχίζει τις προσπάθειές του να αδειάσουν θέσεις στο ρόστερ ώστε να γίνουν οι μεταγραφικές κινήσεις που έχει υποδείξει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Οσον αφορά στον Νο.1 στόχο, που αυτή τη στιγμή είναι ο Ερικ Γέντρισεκ υπάρχει στασιμότητα παρά το θερμό «φλερτ» κι από τις δυο πλευρές.