LIVE SCORES

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Μέσα ο Γκοβού, Σιμάο ο αντί Ζιλμπέρτο





Και ο Σίντνεϊ Γκοβού στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα για την κυριακάτικη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Γάλλος άσος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση των «πρασίνων». Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε για ακόμα μία ημέρα ο Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ που δεν υπολογίζεται ενόψει «Αργοναυτών». Εκτός πλάνων και ο Ζιλμπέρτο Σίλβα. Ατομικό ακολούθησε και ο Μαυρίας, που υπέστη ελαφρύ διάστρεμμα.

Στην προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ασκήσεις τακτικής πάνω στις στατικές φάσεις.

Σε ό, τι αφορά τα πλάνα του ο Φερέιρα θα παρατάξει την ομάδα του σε σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια την Κυριακή στο άδειο ΟΑΚΑ, θα κάτσει ο Αλέξανδρος Τζόρβας έχοντας κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Καντέ – Σαριέγκι. Δεξί μπακ θα είναι ο Λουκάς Βύντρα και αριστερό ο Νίκος Σπυρόπουλος.