LIVE SCORES

Κυριακή 20 Ιουνίου 2010

Σάκης Πρίττας: Κάθε λεπτό είναι δύσκολο όταν δεν αγωνίζεσαι. Έχεις τη δικιά σου αγωνία να βοηθήσεις ακόμα και όταν δεν παίζεις. Έκανα μια συζήτηση γι





Μπορεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες ημέρες να έχει επικεντρωθεί -και όχι άδικα- στα διοικητικά του Ολυμπιακού, όμως έφτασε η ώρα της αγωνιστικών. Την Δευτέρα οι Πειραιώτες έχουν την πρώτη προπόνηση της χρονιάς (09:00), ενώ λίγες αργότερα (14:00) γίνεται η κλήρωση του Europa League.





Η πιο... περίεργη "πρώτη" στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό πλησιάζει, με τη νέα εποχή που ακούει στο όνομα Βαγγέλης Μαρινάκης, αλλά και τις υποχρεώσεις που ξεκινούν από νωρίς νωρίς φέτος, να δημιουργούν μια αλλόκοτη ατμόσφαιρα.

Οι ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών (όσοι δεν έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες, ή δεν έχουν πάρει έξτρα άδεια) θα έχουν την πρώτη τους συνάντηση, ενόψει της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, την Δευτέρα στις 09:00, με τον Έβαλντ Λίνεν να δίνει -λογικά- το παρών.

Ο Γερμανός τεχνικός αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, θα είναι -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο επόμενος προπονητής του Ολυμπιακού και έτσι την Δευτέρα θα γνωρίσει τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι απουσίες βέβαια θα είναι αρκετές, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην "πρώτη" δεν θα υπάρχει ούτε ένας κεντρικός αμυντικός! Ο Ζεβλάκοφ και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος κούνησαν μαντήλι, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος βρίσκεται στη Νότια Αφρική με την Εθνική Ελλάδας, ενώ ο Μέλμπεργκ έχει άδεια για να ξεκουραστεί μέχρι την 1η Ιουλίου.

Ακόμη και έτσι, ο Έβαλντ Λίνεν αναμένεται να ξεκινήσει δουλειά με όσους ποδοσφαιριστές έχει στην διάθεσή του, καθώς ο πρώτος επίσημος αγώνας της ομάδας δεν είναι μακριά. Για την ακρίβεια, απέχει κάτι λιγότερο από ένα μήνα (15 Ιουλίου).

Στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο υπάρχει πάντως μια αβεβαιότητα λόγω της αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς κι αυτό γιατί κανείς δεν ξέρει ποιοι θα μείνουν και ποιοι θα φύγουν. Δεν αναφερόμαστε σε παίκτες, αλλά σε ανθρώπους και υπαλλήλους που εργάζονται χρόνια στου Ρέντη, είτε στο τεχνικό τιμ, είτε αλλού.