LIVE SCORES

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Νέα σελίδα και… σφήνα για Βιεϊρίνια





Ιστορική η σημερινή ημέρα για τον Ολυμπιακό. Το μεσημέρι της Τρίτης (14:30) θα ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ από τον Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Δεν αποκλείεται να υπάρξει και κάποια ανακοίνωση για μεταγραφή, με τους «ερυθρολεύκους» να δίνουν «μάχη» για τον Νενέ και να βρίσκονται κοντά στον Αριέλ Ιμπαγάσα. Στην λίστα των Πειραιωτών προστέθηκε πάντως και το όνομα του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν στρέψει τις τελευταίες ώρες το ενδιαφέρον τους στον Πορτογάλο άσο του «Δικεφάλου» του βορρά, που αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες της Superleague. Τα δεδομένα πάντως δεν είναι μέχρι στιγμής με το μέρος των Πειραιωτών αφού οι «ασπρόμαυροι» έχουν πει πως ο παίκτης δεν παραχωρείται.

Μετά την είσοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στα κοινά της ΠΑΕ, το όνομα του Βιεϊρίνια είχε εμφανιστεί στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Τώρα που ο Πειραιώτης επιχειρηματίας αναλαμβάνει και επίσημα τα «ηνία» του συλλόγου, το όνομα του Πορτογάλου άσου που δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ επανέρχεται στην επικαιρότητα. «Η ρήτρα του Βιεϊρίνια είναι 15 εκ. ευρώ. Όποιος θέλει ας... κοπιάσει», αναφέρουν οι «ασπρόμαυροι».

«Μάχη» για Νενέ, πολύ κοντά σε Ιμπαγάσα

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά, οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν «μάχη» για να κάμψουν τις απαιτήσεις της Μονακό για τον Νενέ, ενώ βρίσκονται και σε συνεχείς επαφές με τον Αριέλ Ιμπαγάσα.Σε ότι αφορά τον Βραζιλιάνο άσο, ο Ολυμπιακός έχει προχωρήσει σε συμφωνία μαζί του (1,8 εκ. ευρώ), ωστόσο οι Μονεγάσκοι παραμένουν ανυποχώρητοι στις απαιτήσεις τους.

Σύμφωνα με το «mercato365» δεν είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή με τα χρήματα που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» (3,6 εκ. ευρώ). Μάλιστα τονίζεται ότι για να δώσουν τον Βραζιλιάνο σε άλλη ομάδα ζητούν περίπου έξι εκατ. ευρώ, τη στιγμή που «ο παίκτης φαίνεται να προτιμάει την Παρί Σεν Ζερμέν».

Στο «τραπέζι» υπάρχει και το όνομα του Αλμπέρ Ριέρα, που η Λίβερπουλ παραχωρεί με ένα ποσό γύρω στα 4 εκατ. ευρώ, ενώ πάντα ανοικτές είναι οι εναλλακτικές λύσεις με τον 23χρονο Ουρουγουανό της Χετάφε, Αλμπίν, και τον Ιβοριανό της Λανς, Ακαλέ.

Σε ό,τι αφορά τον Άριελ Ιμπαγάσα, σήμερα ή την Τετάρτη αναμένονται στην Ελλάδα οι εκπρόσωποι του Αργεντινού άσου, για να μιλήσουν και να συμφωνήσουν με τον Ολυμπιακό. Νωρίς το πρωί της Τρίτης επικοινώνησε με τον μάνατζερ του 33χρονου ο Σωκράτης Κομινάκης, ο οποίος επισημοποίησε το ενδιαφέρον και θέλησε να μάθει αν η πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ανοικτή στο ενδεχόμενο συνεργασίας.
Η απάντηση που πήρε ήταν θετική και λίγες ώρες αργότερα επικοινώνησε απευθείας με τον εκπρόσωπο του έμπειρου άσου ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο οποίος του ζήτησε να έρθει στην Αθήνα για να γίνει το τελικό ραντεβού.

Αλλαγή σκυτάλης με μεταγραφική (;) ανακοίνωση

Στα της αλλαγής σελίδας του Ολυμπιακού, το μεσημέρι της Τρίτης, στην αίθουσα «Αχιλλέας Γραμματικόπουλος» του γηπέδου Καραϊσκάκη, θα γίνει και επίσημα η αλλαγή σκυτάλης στον Ολυμπιακό, με την κοινή συνέντευξη Τύπου που θα παραθέσουν ο Σωκράτης Κόκκαλης και ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Δεν αποκλείεται στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου θα υπάρξουν και εκπλήξεις, μεταγραφικού χαρακτήρα.