LIVE SCORES

Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

ΡΟΜΑ - Ο Ζούλιο Μπαπτίστα στην Ελλάδα (;)





Ο Ζούλιο Μπατίστα θα αγωνιστεί στην Ελλάδα; Οι Ιταλοί δημοσιογράφοι αναρωτιούνται αν ο διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός μεταγραφεί στον Ολυμπιακό, την ίδια ώρα που η Ρόμα επιθυμεί διακαώς την παραχώρηση του, όπως και αυτές των Ντόνι και Σισίνιο έτσι ώστε να γεμίσει με χρήματα τα ταμεία της και να προχωρήσει στις περαιτέρω κινήσεις της.

Όπως αναφέρει το Calciomercato, η πώληση του «κτήνους» παίζει σημαντικό ρόλο για τα οικονομικά των «τζαλορόσι», αφού μόνο αυτός μπορεί να φέρει κάποιο ικανοποιητικό ποσό. Και γι’ αυτό περιμένουν με αγωνία το τι θα γίνει με τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος ο παίκτης, που αυτήν την περίοδο διανύει το μήνα του μέλιτος, πάντως ξεκαθάρισε πως δεν επιθυμεί να αγωνιστεί στους «ερυθρολεύκους», αφού θέλει να παίξει είτε στην Αγγλία είτε στην Ισπανία.

Στον Ολυμπιακό πάντως αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση επιθετικού, μετά και την εικόνα στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι για τα προκριματικά του Europa League και ο Μπαπτίστα βρίσκεται στην λίστα των υποψηφίων μαζί με τους Τρεζεγκέ, Πάντελιτς και Μακουκούλα.