LIVE SCORES

Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Τεστάρει τις... δυνάμεις του!





Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού! Ο Εβαλντ Λίνεν έδωσε βάρος στις στημένες φάσεις και εν αναμονή του αυριανού φιλικού με την Σλάβια Πράγας είδε όλους τους παίκτες του να είναι υγιείς.

Ο Γερμανός τεχνικός δούλεψε στις στημένες φάσεις και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα για τις κινήσεις μέσα στην περιοχή, χωρίζοντας τους παίκτες του σε δύο κατηγορίες τους επιθετικούς και τους αμυντικούς.

Παράλληλα, οι παίκτες έπαιξαν και οικογενειακό διπλό. Απαντες έδωσαν το παρών εκτός από τους Κριστιάν Λεντέσμα, Βάντερσον, που έμειναν στο ξενοδοχείο κι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και Ντένις Επστάιν, ο οποίος δεν γυμνάστηκε λόγω του τραυματισμού του στο τελευταίο φιλικό!

Πάντως, ο Λίνεν θα έχει αύριο την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα στο φιλικό με την Σλάβια Πράγας. Ο Γερμανός τεχνικός αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές και να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του ενόψει του αγώνα με την Μπέσα!

Στην Γερμανία ο Μαρινάκης

Εν τω μεταξύ το πιο σημαντικό φιλικό του Ολυμπιακού θα δει από κοντά ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο μεγαλομέτοχος των «ερυθρόλευκων» θα ταξιδέψει στην Γερμανία, όπου και θα δει

Ο Μαρινάκης θα αναχωρήσει μεσοβδόμαδα για την Γερμανία, όπου και θα έχει συνάντηση με τον Λίνεν, αλλά θα δει και το φιλικό με την Στεάουα Βουκουρεστίου.