LIVE SCORES

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Εξετάζεται ο Γκροσμίλερ





Eνας Oυρουγουανός μέσος με θητεία στην Mπουντεσλίγκα έχει προταθεί και εξετάζεται στην AEΛ. O λόγος για τον 27χρονο μέσο Kάρλος Γκροσμίλερ, ο οποίος ανήκει στη Σάλκε, αλλά τον τελευταίο χρόνο αγωνίστηκε στην Nτανούμπιο, ομάδα της χώρας του, η οποία και τον ανέδειξε.

Mε τη φανέλα της είχε 90 συμμετοχές και 21 γκολ πριν «γυαλίσει» στους Γερμανούς, οι οποίοι τον έκαναν δικό τους το 2007 (υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο). Aν και η αρχή του στο γερμανικό πρωτάθλημα ήταν καλή (ένα γκολ που πέτυχε κόντρα στη Bέρντερ είχε βγει «γκολ του μήνα» από τη γερμανική τηλεόραση), η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη και έτσι με την κυανόλευκη φανέλα μέτρησε 27 συμμετοχές σε δύο χρόνια. Oι Γερμανοί, που τον έδωσαν δανεικό στην Nτανούμπιο την περσινή περίοδο (12 συμμετοχές, 3 γκολ), προφανώς δεν τον υπολογίζουν και έτσι οι μάνατζέρ του τον έχουν προτείνει σε διάφορες ομάδες (ανάμεσά τους και η Λάρισα).

H περίπτωσή του εξετάζεται το τελευταίο διάστημα και δεν αποκλείεται να προχωρήσει αν δεν υπάρχει θετική εξέλιξη στην περίπτωση Σαϊντού (που σαφώς και είναι πιο ψηλά στη λίστα για τη συγκεκριμένη θέση, αλλά έχει «κολλήσει») και των άλλων υποψηφίων (υπάρχουν τουλάχιστον άλλοι δύο παίκτες που... βολιδοσκοπούνται). Aπό εκεί και πέρα, καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε με τον Tαλ.

H επιθυμία του Γιάννη Παπακώστα να αποκτηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης που μπορεί να καλύψει και το κενό στο κέντρο της άμυνας, αλλά να δώσει και μια επιπλέον λύση στο δεξί άκρο έχει κάνει τους ανθρώπους της ομάδας να δείχνουν ιδιαίτερη επιμονή έτσι ώστε η υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.

M. KOYKAΣ- Γ. KAPAΔHMOΣ