LIVE SCORES

Δευτέρα 12 Ιουλίου 2010

Κόκκινο ενδιαφέρον για έναν... Πελέ!





Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Γκρατσιάνο Πελέ. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει στη σημερινή της έκδοση η ιταλική «Gazzetta dello Sport» και οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να έχουν ρωτήσει την ολλανδική Αλκμααρ, ομάδα στην οποία ανήκει ο 25χρονος Ιταλός επιθετικός, που μπορεί να αγωνιστεί με επιτυχία και στα άκρα.

Ο Πελέ γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1985 και ξεκίνησε την καριέρα του από τα μικρά τμήματα της Λέτσε. Το 2004 προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα και στη σεζόν 2005-06 έπαιξε δανεικός στην Κατάνια. Ακολούθησε μια σεζόν ως δανεικός στην Κροτόνε και το 2006-07 μια ακόμα χρονιά δανεισμού στην Τσεζένα.

Η Λέτσε δεν είχε σκοπό να τον κρατήσει αλλά οι καλές εμφανίσεις του Πελέ με την ιταλική εθνική ελπίδων κίνησαν το ενδιαφέρον της Αλκμααρ, η οποία και τον ενέταξε στο δυναμικό της το καλοκαίρι του 2007. Ο Ιταλός επιθετικός είχε μια καλή πρώτη σεζόν με την Αλκμααρ, αλλά στη συνέχεια περιθωριοποιήθηκε. Πρόλαβε όμως να πανηγυρίσει την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, υπό τις οδηγίες του Λουίς Φαν Χάαλ.