LIVE SCORES

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Ανακοινώθηκε ο Φουστέρ





Το τυπικό μέρος της συμφωνία του Ολυμπιακού με τον Νταβίντ Φουστέρ ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής με την ανακοίνωση της “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ, όπου τονίζεται πως ο 28χρονος Ισπανός υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Ο Φουστέρ βρέθηκε σήμερα (σ.σ. Παρασκευή 20/8) στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός και συναντήθηκε με τους ανθρώπους των Πειραιωτών για τις τελικές λεπτομέρειες στη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα λάβει ένα ποσό γύρω στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, για την επίτευξη της συμφωνίας με τον Νταβίντ Φουστέρ:

“Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του David Fuster Torrijos από την Βιγιαρεάλ. Ο ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας”.

Πάει Βόλο ο Φουστέρ

Ο Νταβίδ Φουστέρ, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, μετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής και μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τον συμπεριέλαβε στην αποστολή των "ερυθρόλευκων" για το φιλικό του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό Βόλου στην Μαγνησία.

Αναλυτικά, η αποστολή των Πειραιωτών, αποτελείται από τους: Νικοπολίδη, Μέγερι, Τοροσίδη, Γκαλίτσιο, Μοντέστο, Αβρ. Παπαδόπουλο, Ποτουρίδη, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Κατσικογιάννη, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φετφατζίδη, Ζαϊρί, Όσκαρ, Μήτρογλου και Φουστέρ.