LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΛΑΡΙΣΑ – "Κλείνει" επιθετικό





Ο Κώστας Πηλαδάκης θα μεταβεί στην Ιταλία τις επόμενες ώρες τόσο για να δει από κοντά την προετοιμασία της ομάδας, όσο και για να κάνει επαφές με ατζέντη υποψήφιου μεταγραφικού στόχου της Λάρισας στο Μιλάνο!
Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ θέλει να τρέξει τα ζητήματα των δύο μεταγραφών που έχει ζητήσει ο Γιάννης Παπακώστας και να τα κλείσει μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα. Οι Θεσσαλοί αναζητούν έναν επιθετικό και έναν μέσο.

Για την γραμμή κρούσης ο Πηλαδάκης προσπαθεί να κλείσει έναν φορ αρκετά αξιόπιστο που θα κάνει και γκελ στο κόσμο της ΑΕΛ, ενώ για την μεσαία γραμμή εξετάζονται αρκετές περιπτώσεις από την λατινική αμερική.

Προτάθηκε ο Ζούλιο Σέζαρ, που παλιότερα είχε αγωνιστεί στην ΑΕΚ και πέρυσι έκανε θραύση στην Τουρκία με 13 γκολ, όμως η περίπτωση δεν παίζει για την Λάρισα που δεν αναζητά τέτοιου είδους παίκτη για την επίθεση.

Κυκλοφορεί επίσης και μια έντονη φημολογία από νωρίς το μεσημέρι για τον Ιλαν, ο οποίος είχε απασχολήσει (και απασχολεί τον Ολυμπιακό), αλλά το κασέ του είναι «τσουχτερό» για το βαλάντιο της Λάρισας την δεδομένη στιγμή.

Μολονότι, οι βυσσινί φέρονται να προσέγγισαν την πλευρά του παίκτη προσφέροντας συμβόλαιο 2ετές με ετήσιες απολαβές περίπου 300.000 ευρώ, ο λατινοαμερικάνος κοστίζει περί τα 600.000 ευρώ και δε θα πέσει κάτω από αυτά.