LIVE SCORES

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΠΑΟΚ - Σε μεταγραφικούς ρυθμούς: Οι Σκοτσέζοι για Κρόσας φήμες για Ίβανσιτς, προτάθηκε ο Ροτέν





Ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην απόκτηση των Σακελλαρίου, Γιακουμή και πλέον στρέφει την προσοχή της στην απόκτηση ενός αριστερού χαφ αλλά και ενός ακόμα παίκτη (τον αντικαταστάτη του Ολιβιέ Σορλέν), με τη δεύτερη κίνηση να γίνεται, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, στην περίπτωση που υπάρξει αποχώρηση παικτών, με τους Μίρκο Σαβίνι και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς να βρίσκονται στο στόχαστρο των Νάπολι και Μπλάκμπολυ αντίστοιχα. Τις περαιτέρω κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ έχει αναλάβει ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης και δεν αποκλείεται ακόμα και εντός της ημέρας να υπάρξει κάποια ανακοίνωση. Η αναζήτηση αφορά στην ενίσχυση της θέσης του αριστερού χαφ και ήδη κάποιες φήμες αναφέρουν πως στον «Δικέφαλο» του βορρά εξετάζουν την περίπτωση του Αντρέας Ίβανσιτς.

Βέβαια η συγκεκριμένη δεν είναι και η πιο εύκολη για τους «ασπρόμαυρους», αφού οικονομικά είναι πανάκριβος. Από την ΠΑΕ πάντως διέψευδαν πως υπάρχει ενδιαφέρον. Από εκεί και πέρα στον ΠΑΟΚ έχει προταθεί για πολλοστή φορά ο Ζερόμ Ροτέν, με τον Γάλλο άσο της Παρί Σεν Ζερμέν πάντως να έχει απορριφθεί όλες τις προηγούμενες.

Από εκεί και πέρα για τον «Δικέφαλο» του βορρά «παίζει» πάντα και το όνομα του Ντάριο Φερνάντεζ, που πέρσι αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στον Άρη.

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσιεύματα του σκοτσέζικου Τύπου, ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Μαρκ Κρόσας. Ο 22χρονος Ισπανός μέσος αγωνίζεται στη Σέλτικ από το 2008 (40 συμμετοχές, 1 γκολ).


Υπέγραψαν Σακελλαρίου και Γιακουμής


Παίκτες του ΠΑΟΚ είναι οι Λευτέρης Σακελλαρίου και Στέργιος Γιακουμής. Ο πρώτος υπέγραψε για τέσσερα χρόνια ενώ ο δεύτερος για πέντε χρόνια με τον Πανθρακικό και τον Αγροτικό Αστέρα να λαμβάνουν από 100.000 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Αστέριου Γιακουμή και του Λευτέρη Σακελλαρίου. Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές υπέγραψαν σήμερα συμβόλαια συνεργασίας για πέντε και τέσσερα χρόνια αντίστοιχα»