LIVE SCORES

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – Λίνεν: «Στον πάγκο ο Ριέρα, είναι ακόμα ανέτοιμος»





Ο βαθμός ετοιμότητας του Αλμπερτ Ριέρα δεν επιτρέπει την χρησιμοποίηση του στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με την Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Αυτό τόνισε με σημερινές του δηλώσεις στην προπόνηση των «ερυθρολεύκων» ο Εβαλντ Λίνεν.«Πάμε για νίκη, για μας το πιο σημαντικό είναι να πάρουμε την πρόκριση. Ξέρουμε ότι το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Ο Ριέρα είναι ακόμα ανέτοιμος. Δεν έχει κάνει προετοιμασία και θα είναι στον πάγκο. Για μας είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης και θα μας βοηθήσει όταν είναι έτοιμος» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Ντένις Ρόμενταλ που μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου είπε: «Χάρηκα που σκόραρα στον πρώτο αγώνα και θα ήθελα να πετύχω κι άλλα γκολ στην ρεβάνς. Θα τα δώσουμε όλα για την πρόκριση».

Στα του προγράμματος ο Βαλεριάνος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, ενώ ο Μιραλάς έκανε θεραπεία. Πρόγραμμα ατομικής προπόνησης ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ο Σοϊλέδης. Αύριο οι «ερυθρόλευκοι» θα προπονηθούν στις 19:00.