LIVE SCORES

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – Στέλνουν Λιουμπόγια οι Γάλλοι





Μετά το “ναυάγιο” στις διαπραγματεύσεις με τον Νέμεθ, στον Παναθηναϊκό ψάχνουν αλλού για τον επιθετικό που λείπει για να “κλείσει” το ρόστερ. Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, ο Ντανιελ Λιουμπόγια βρίσκεται στο στόχαστρο των “πράσινων”.
“Ο Σέρβος επιθετικός της Γκρενόμπλ με την οποία αγωνίστηκε στη Ligue 1, αλλά υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία έχει προσεγγιστεί από τον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος άσος θέλει να φύγει από την ομάδα τώρα έπειτα από μία πολύ καλή σεζόν για αυτόν”, αναφέρει μεταξύ άλλων η “Le Monde”.

Ο Λιουμπόγια είναι αρκετά υψηλόσωμος (1,89) επιθετικός με εκκεντρικό στυλ (η κόμμωση του άλλωστε τα λέει όλα) που μπορεί να καλύψει αρκετά κενά στην επίθεση οποιασδήποτε ομάδας, αφού αγωνίζεται με μεγάλη ευχέρεια και στα πλάγια.

Είχε δημιουργήσει πολύ καλό όνομα στο Στρασβούργο (2000-2004, 123 συμμ/34 γκολ) από το οποίο κέρδισε μία καλή μεταγραφή στην Παρί Σεν Ζερμέν. Από τότε και μετά από αρκετά περάσματα και από τη Μπουντεσλίγκα στη Γερμανία (Στουτγκάρδη, Αμβούργο, Βόλφσμπουργκ) επέστρεψε στο γαλλικό πρωτάθλημα για λογαριασμό της Γκρενόμπλ.

Τα 10 γκολ που πέτυχε την προηγούμενη χρονιά ανέβασαν και πάλι τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και τώρα ευελπιστεί πως θα κερδίσει μία καλή μεταγραφή.