LIVE SCORES

Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – Κέρδισε Λεβαδειακό και εντυπώσεις





Φιλική νίκη επί του Λεβαδειακού μπροστά στο κοινό του σημείωσε ο Πανιώνιος. Οι Νεοσμυρνιώτες επικράτησαν με 2-0, αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον, αν και φάνηκε πως η ομάδα του Μίκαελ Στόρε είναι ακόμα ανέτοιμη.Το σκορ για τους “κυανέρυθρους” άνοιξε ο Γουνδουλάκης στο 63ο λεπτό, έπειτα από σέντρα του Ριέρα. Μετά από 18 λεπτά, οι ρόλοι αντιστράφηκαν και ο πρώτος σέρβιρε στον Ισπανό επιθετικό για το 2-0. Το ντεμπούτο του για την ομάδα του Γιώργου Φοιρού πραγματοποίησε το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Βοιωτών, Πόποβιτς.


Το παιχνίδι παρακολούθησε από τις εξέδρες του γηπέδου της Νέας Σμύρνης και ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Φερνάντο Σάντος, έχοντας φυσικά στραμμένα τα μάτια του προς τους Έλληνες ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος: Μάχο, Φουγκουάγιο, Κοντοές, Σιόβας, Γιόνσον, Τσότσαλιτς, Κούκετς (Γουνδουλάκης 46’), Κουμορτζί, Πούπο (Βαζ Τε 60’), Κολοβός (Κούρντι 76’), Μπάλαμπαν (Ριέρα 60’)

Λεβαδειακός: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Κόλτζος, Ζαπρόπουλος, Αλεξίου, Τάσιτς, Έβερτον, Ταραλίδης, Ζαχαρία, Μπάρκογλου, Nαπολεόνι
Στο β’ ημίχρονο αγωνίσθηκαν και οι: Χαλούλος, Σωτήρχος, Λισγαράς, Μουρατίδης, Μαχαίρας, Βασιλείου, Σερτζίνιο, Πόποβιτς.