LIVE SCORES

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

«Ας είναι πρόεδρος όποιος θέλει…»





Αυτή είναι η πρώτη αντίδραση του Ολυμπιακού στην επιστροφή του Νικόλα Πατέρα, πολύ καλού φίλου του μεγαλομετόχου των Πειραιωτών Βαγγέλη Μαρινάκη, στην προεδρία του Παναθηναϊκού. Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ στέλνουν το μήνυμα δεν αλλάζουν τα πλάνα τους και η προσοχή παραμένει στραμμένη στην επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.«Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι πρόεδρος στον Παναθηναϊκό. Ας είναι ο Πατέρας, ας είναι ο Βγενόπουλος, ας είναι ο Βαρδινογιάννης, ας είναι και ο Πάπας», ήταν το πρώτο σχόλιο που έγινε από κύκλους της διοίκησης του Ολυμπιακού μετά τις εξελίξεις στον «αιώνιο» αντίπαλο.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρολεύκων», Βαγγέλης Μαρινάκης στέλνει το μήνυμα πως μπορεί απέναντι του πλέον να έχει έναν καλό του φίλο, ωστόσο αυτό δεν θα τον επηρεάσει σε ότι αφορά το συμφέρον της ομάδας του. «Κάθε πρόεδρος του Παναθηναϊκού θα είναι απέναντι μας».

Η στάση του Βαγγέλη Μαρινάκη είναι ξεκάθαρη: «Κοιτάμε το καλό της ομάδας μας. Δεν ζητάμε διαφορετική αντιμετώπιση. Θέλουμε το 50-50 και τίποτα περισσότερο. Δεν θα ανεχθούμε λάθη στην πλάτη του Ολυμπιακού. Αυτό που έχει σημασία είναι δείχνουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο την ανωτερότητα μας».

Μετά την επιστροφή του Νικόλα Πατέρα στην προεδρία των «πρασίνων» πολλά ακούστηκαν σχετικά με την αδερφική του σχέση του με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ωστόσο ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Πειραιά ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να μπλέξει τη φιλία με τα επαγγελματικά.