LIVE SCORES

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Διπλό το σοκ για Γιουνάιτεντ!





Διπλό ήταν το σοκ για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, το βράδυ της Τρίτης (14/9), στο «Ολντ Τράφορντ».
Πέρα από το ότι δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στους Ρέιτζερς, η ομάδα του Μάντσεστερ υπέστη ένα σοβαρότερο πλήγμα, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα με τον τραυματισμό του Αντόνιο Βαλένσια. Ο άσος των «κόκκινων διαβόλων» υπέστη διπλό κάταγμα στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού του και όπως προέκυψε από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση η οποία θα τον κρατήσει μακριά από τα γήπεδα μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κάπως έτσι επαληθεύτηκαν και οι φόβοι του Φέργκιουσον που περίμενε πως κάτι τέτοιο θα συνέβαινε από το βράδυ της Τρίτης (14/9).
Οπως εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς, μετά το τέλος του αγώνα, στην Γιουνάιτεντ κανείς δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια...

«Οι Ρέιτζερς ήρθαν εδώ αποφασισμένοι να διαφυλάξουν με κάθε τρόπο την άμυνά τους και δεν μπορούμε να τους κατηγορήσουμε γι αυτό. Εμείς είχαμε πρόβλημα στην τελική προσπάθεια», δήλωσε ο Ρίο Φέρντιναντ, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του, όπως επέστρεψε και ο Γουέιν Ρούνεϊ σε μια βραδιά που θα ήθελε σύντομα να ξεχάσει...

Οσο για τον Ντέιβιντ Γουάιρ: «Ηταν μια δύσκολη βραδιά για μας, είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα και χαιρόμαστε που καταφέραμε να φύγουμε με τον βαθμό της ισοπαλίας», τόνισε φανερά ικανοποιημένος.