LIVE SCORES

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φουλ… επίθεση ο Βαλβέρδε, ανοικτή γραμμή με Οτσόα





Τα πλάνα του για την αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής της Superleague απέναντι στον Πανσερραϊκό καταστρώνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Και ο τεχνικός του Ολυμπιακού σκέφτεται τη… φουλ επίθεση. Ο 47χρονος ετοιμάζει για βασικό τον «φτιαγμένο» Μάρκο Πάντελιτς, με τον Σέρβο να έχει συμπαραστάτη του έναν εκ των Κριστιάν Νέμεθ, Κέβιν Μιράλάς. Ο Βαλβέρδε προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του για το ματς με τα «λιοντάρια», τους οποίους και αναμένεται να παρατάξει σε σύστημα 4-1-3-2. Σε αυτό, στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Πάντελιτς και δίπλα του ένας εκ των Νέμεθ, Μιραλάς. Ο διεθνής Βέλγος άσος παρουσιάζεται έτοιμος: «Θέλω να παίξω στις Σέρρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βάσκος στο χθεσινό διπλό παρέταξε τους βασικούς, με τον Ντουντού να παίζει μπροστά από την τετράδα της άμυνας, αντί του ανέτοιμου Ουρτάδο, ενώ στην τριάδα μπροστά του ξεκίνησαν ο Ριέρα (αριστερά), με τον Φουστέρ (κεντρικό) και τον Ρόμενταλ (δεξιά). Τη θέση του Δανού στη διάρκεια πήρε ο Γιάννης Φετφατζίδης, ενώ και ο Φουστέρ αντικαταστάθηκε από τον Ιμπαγάσα.

Στην άμυνα, κεντρικοί ήταν είναι οι Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, ενώ στα άκρα αγωνίστηκαν οι Ραούλ Μπράβο, Χολέμπας (αριστερά) και Γκαλίτσιος (δεξιά). Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αντώνης Νικοπολίδης.