LIVE SCORES

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Εξάψαλμος Πατέρα στην Παιανία





Ο Νικόλας Πατέρας βρέθηκε στην Παιανία την Τρίτη (26/10) και έθεσε τους παίκτες προ των ευθυνών τους, κρούοντας ταυτόχρονα τον κώδωνα του κινδύνου ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα τονίζοντας μεταξύ άλλων πως "...αν συνεχίσετε έτσι, θα σας κρεμάσω τα δελτία".

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκό είχε εκφράσει και τη Δευτέρα (25/10) στη σύσκεψη που είχε με τους Νιόπλια, Αντωνίου και Φρέιτας τη δυσαρέσκειά του για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην ΑΕΚ και σήμερα (26/10) αποφάσισε να τα πει από κοντά με τους παίκτες, χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα, όπως λένε οι πληροφορίες.

Ο Πατέρας ζήτησε να παίξουν στο ντέρμπι με τον αιώνιο αντίπαλο με το πάθος που έδειξαν την περυσινή σεζόν, όπου κατέκτησαν το νταμπλ. "Αν συνεχίσετε έτσι θα σας κρεμάσω τα δελτία" τους είπε και συμπλήρωσε "Προτιμώ να βάζουμε τους νέους να παίζουν παρά να σας βλέπω έτσι". Οσο για το ντέρμπι είπε: "Δεν σκέφτομαι κανένα άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη".

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων μίλησε μόνο στους παίκτες κι όχι στον Νιόπλια.

Τραγωδία για Σιμάο

Στο μεταξύ ο Σιμάο Μάτε Τζούνιορ ενημέρωσε την διοίκηση πως πέθανε ο αδερφός του σε τροχαίο στη Μοζαμβίκη, αλλά έθεσε τον εαυτό του στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός μέσος του Παναθηναϊκού ζήτησε, πάντως, να του χορηγηθεί άδεια για να πάει στην πατρίδα του μετά τον αγώνα με τους ερυθρόλευκους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο μέσος του Τριφυλλιού είχε πάει στην προπόνηση με τα πολιτικά, καθώς είχε προγραμματίσει να ταξιδέψει στη χώρα του, αλλά μετά την ομιλία του Πατέρα άλλαξε γνώμη. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, μάλιστα, είχε τετ - α - τετ με τον Σιμάο, ο οποίος τον ενημέρωσε για τον θάνατο του αδερφού του.

Με Γκοβού στην Κοζάνη

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (27/10, 17:00GR) αγώνα στην Κοζάνη με την ομώνυμη ομάδα για το κύπελλο ΟΠΑΠ. Ο Σίντνεϊ Γκοβού είναι πανέτοιμος και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, πράγμα που σημαίνει ότι θα πάρει χρόνο συμμετοχής ενόψει ντέρμπι.

Από εκεί και πέρα, στα της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις κατοχής της μπάλας «5-2», δίτερμα και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με τακτική.

Οι Σωτήρης Νίνης, Σεμπάστιαν Λέτο και Γιώργος Καραγκούνης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα ενώ ο Σιμάο δεν προπονήθηκε για προσωπικούς λόγους.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα δώσει ανάσες στους βασικούς και γι' αυτό το λόγο, πέρα από τους τραυματίες Νίνη, Λέτο, εκτός αποστολής, στην οποία συμμετέχει και ο Μαχλελής από την ομάδα U-20, έμειναν οι Καραγκούνης, Κατσουράνης, Σιμάο, Μπουμσόνγκ, Ζιλμπέρτο και Τζόρβας.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.sport.gr/default.asp?pid=4&aid=77580#ixzz13XG24S1i