LIVE SCORES

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Δεν χάνει το ντέρμπι ο Φουστέρ





Χαμόγελα σκόρπισαν στου Ρέντη τα αποτελέσματα των εξετάσεων του Νταβίντ Φουστέρ. Ο ισπανός μέσος έχει απλώς ένα οίδημα στον δικέφαλο, που οφείλεται σε κούραση και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο θα ενσωματωθεί στο πρόγραμμα την Πέμπτη (28/10) και θα τεθεί στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φουστέρ είναι το κλειδί για το σχήμα, που χρησιμοποιεί ο Βαλβέρδε και ο τραυματισμός του είχε προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στον προπονητή του Ολυμπιακού, που περίμενε με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Τα μαντάτα ήταν ευχάριστα και ο τραυματισμός του δεν εμπνέει ανησυχία. Τόσο σήμερα (26/10), όσο κα αύριο (27/10) θα συνεχίσει την αποθεραπεία του και σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ιατρικού επιτελείου την Πέμπτη (28/10) θα είναι σε θέση να προπονηθεί κανονικά με την ομάδα.

Κάτι που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμος για το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου (30/10), λύνοντας τα χέρια του Βαλβέρδε που προβληματιζόταν σχετικά με τον άνθρωπο, που θα αναλάμβανε το έργο του σε περίπτωση που δεν θα τον είχε στη διάθεσή του.

Ξεκουράζει τους βασικούς, μέσα ο Ουρτάδο
Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε για το παιχνίδι κυπέλλου με την Ηλιούπολη (27/10 20:00GR) να ξεκουράσει κάποιους από τους βασικούς και να δώσει την ευκαιρία σε όσους δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής να δείξουν την αξία τους.

Χρόνο θα πάρει κι ο Μοϊσές Ουρτάδο, που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι στις Σέρρες, ώστε να εξακριβωθεί η κατάστασή του και κατά πόσο μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες τους στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Φουστέρ θα είναι έτοιμος, όπως είπαμε για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ωστόσο αμφίβολη παραμένει ακόμα η συμμετοχή του Πάντελιτς. Ο σέρβος συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί και το οποίο περιλαμβάνει ατομική προπόνηση στο γήπεδο και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο και φυσικά δεν υπολογίζεται για το παιχνίδι με την Ηλιούπολη.

Εκτός αποστολής έμειναν και οι Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Ριέρα, Τοροσίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Μέγιερι, που θα προπονηθούν ή θα ακολουθήσουν τα προγράμματα αποκατάστασης τους αύριο (27/10) στις 10:30GR.

Αναλυτικά η αποστολή: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Μήτρογλου, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ.