LIVE SCORES

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - Ρώτησε Γερουλάνο για «ΟΑΚΑ» ο «Mr Mig», «μάτια» στους Νέους





Το τελευταίο διάστημα ο εκ των μεγαλομετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Ανδρέας Βγενόπουλος κάνει σκέψεις για τη μόνιμη εγκατάσταση της ομάδας στο «ΟΑΚΑ» και ψάχνει όλες τις παραμέτρους για να είναι έτοιμος να προχωρήσει στην περίπτωση που… μπει φρένο για τον Βοτανικό. Σε αυτό το πλαίσιο, ο «Mr Mig» ρώτησε τον Παύλο Γερουλάνο για το αν μπορεί να πραγματοποιηθεί η μόνιμη μετακίνηση των «πρασίνων» στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Σταδίου. Επιθυμία του Ανδρέα Βγενόπουλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη, είναι η δημιουργία της «πράσινης πολιτείας» στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις.είναι

Από εκεί και πέρα, κάνει κινήσεις έτσι ώστε να μην αποχωρήσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης από το διοικητικό σχήμα. Οι σχέσεις των δύο ανδρών είναι πολύ καλές πλέον και ο «Mr Mig» πιστεύει πως ο «Τζίγγερ» μπορεί να βοηθήσει τον σύλλογο.

«Τσεκάρονται» Νέοι και Βέλλιος

Ο Πορτογάλος σκάουτερ του Παναθηναϊκού, Πάουλο Μενέσες θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ελβετίας με την Σουηδία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων. Από εκεί και πέρα θα ταξιδέψει κι αλλού για να τσεκάρει ποδοσφαιριστές, μια και η διακοπή του πρωταθλήματος και τα ματς των Εθνικών του δίνουν αυτή την ευκαιρία. Ένας από τους παίκτες που βρίσκονται στη λίστα του και… αρέσει στους «πράσινους» είναι ο Απόστολος Βέλλιος του Ηρακλή.

*** Στα των προπονήσεων, ο Νίκος Νιόπλιας προσπαθεί να βελτιώσει τους αυτοματισμούς, στο βαθμό, βέβαια, που αυτό είναι δυνατό με βάση τις πολλές απουσίες, ενώ ο Λόρενς Εμπεν έχει αναλάβει το κομμάτι της «φρεσκάδας», ανεβάζοντας τους ρυθμούς από την Τετάρτη (6/10).

*** Ο Αντώνης Πετρόπουλος θα βρεθεί στις 12 το μεσημέρι του Σαββάτου (9/10) στο κατάστημα του Παναθηναϊκού στο Περιστέρι για να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους των «πράσινων».

Επιμέλεια: Νίκος Κουβαράς